Hei! Noi suntem RAWMedia! Daca ai ajuns aici inseamna ca urmeaza un eveniment important din viata ta care merita sa fie surpins de o echipa iscusita!

Materialele pe care le primiti nu conteaza doar pentru voi… Cel mai important lucru pentru un fotograf sau videographer ar trebui sa fie portofoliul, cu asta ne recomandam, nu?  Rezultatele noastre sunt date in totalitate de voi si de implicarea voastra!

Inainte de relatia client-angajat ne dorim sa fim prieteni. Ai destule griji pe cap in ziua nuntii, partea de foto-video nu trebuie sa fie una dintre ele. Uneori fotografiem fara sa anuntam, asa ca ar fi bine sa stati linistiti si zambiti!

Suntem intrebati deseori ce pasi trebuie urmati pentru a avea o nunta perfecta… Ei bine, noi credem ca nunta perfecta nu este cea fara micile incidente (incearca sa nu uiti insa verighetele acasa). Din punctul nostru de vedere, daca la 4:00 inca mai ai zambetul pe buze si te-ai distrat la NUNTA TA asa cum trebuie, ai avut o nunta perfecta!

Ne deplasam oriunde in tara, cu cat mai departe cu atat mai bine.

Tot ce ne desparte de o viitoare colaborare este formularul de contact! Asteptam cu nerabdare sa lucram impreuna!

Echipa RAWMedia… (Robert si Alexandru)

 

Aparatura:

Aparatura:
Foto:
– Canon 6D (doua aparate)
– Blitz Canon 600ex RT (doua blitz-uri)
– Blitz Yongnuo Flash speedlight YN565EX-II (doua blitz-uri)
– Yongnuo Wireless TTL Flash Trigger YN-622C (sase transmitatoare)
– Obiective: Canon 24-105mm f4 (doua), Canon 24-70 f2.8, Canon 50mm f1.8 (doua), Canon 50mm f1.4 (doua), Canon 85mm f1.4, Canon 70-200mm f4 (doua)

Video:
– Canon 6D (doua aparate)
– Canon 550D (doua aparate)
– Microfon Rode Video Mic Pro
– Microfon Rode Video Mic Rycote
– Obiective: Canon 24-105 f4, Canon 50mm f1.8, Canon 20mm f2.8, Sigma 17-70mm f2.8, Samyang fisheye 8mm, f3.8, Samyang 14mm f2.8, Canon 70-200 f4
– Stedycam
– DJI OSMO stabilizator 3 axe 4K
– Macara video
– Slider Video
– Doua camere GoPro
– Drona DJI Phantom 4K

Contacteaza-ne

Ai intrebari? Trimite-ne rapid un mesaj si o sa-ti raspundem prompt!

Start typing and press Enter to search