Cinci sfaturi pentru o nunta frumoasa

 In Blog

 

În titlu aș fi putut să folosesc “perfectă” în loc de “frumoasă”, însă deseori este greșit înțeles conceptul de nuntă perfectă. Majoritatea mirilor cred că nunta perfectă este nunta la care toate lucrurile merg ca unse. Ei bine, vă pot asigura că e înțeles greșit! Lucrurile nu au cum să meargă exact asa cum le-ai plănuit indiferent cât de mult te-ai pregăti pentru acest eveniment. Întotdeauna vor apărea situații neprevăzute! Din punctul meu de vedere, nunta perfectă este cea la care mirii înteleg că trebuie să se distreze, să fie relaxați si cel mai important să paseze pe cât posibil responsabilitățile. Mai jos am scris câteva sfaturi pentru o nuntă frumoasă. Lista poate să fie mai lungă, însă acestea sunt principalele 5 lucruri pe care trebuie să le faci pentru evenimentul tău:

  1. Pregătește-te din timp.  Nu lăsa totul pe ultima sută de metri! De obicei aici greșesc cei mai multi viitori miri. Un lucru bine făcut trebuie să fie gândit din timp. E mai bine să-ți pui totul la punct cu o jumătate de an înainte decât cu o jumătate de lună. Poate apar schimbări între timp, poate nu iti mai place ceva, poate găsesti o opțiune mai bună. Nu ar fi frumos să ai timp să schimbi?
  2. Verifică piața. Indiferent de ce ai nevoie sunt cel putin 10 firme mai bune. Fie că e restaurantul, lăutarii, muzica sau fotograful, nu te pripi! Mergi, discută cu fiecare în parte, vezi ce avantaje si dezavantaje ai. Dacă e fotograful sau videograful cere-le mostră înainte. Sunt mulți care au în portofoliu materialele altor fotografi, apoi te trezești după eveniment că ai primit altceva decât ce ți s-a promis.
  3. Semnează un contract. Creează un temei legal prin care te asiguri că vei primi ce ți s-a promis că îți va fi oferit.
  4. “Pasează” responsabilitățile. Încearcă, pe cât posibil, să nu ai prea multe responsabilităti în ziua evenimentului. Inteleg ca o sa simti ca lucrurile o sa mearga bine decat daca te implici tu, insa nu e chiar asta. Dacă ești stresat/a o sa aiba efect negativ asupra lucrurilor si exista riscul ca totul să meargă spre mai rău. Sunt atâtea persoane apropiate tie, oferă-le sarcini. Fiecare să fie responsabil cu ceva.
  5. Zâmbește! E cea mai importantă zi din viața voastră! Distrează-te cât poți de mult! Profită la maxim de ziua asta, o să zboare rapid!
Recent Posts
Contacteaza-ne

Ai intrebari? Trimite-ne rapid un mesaj si o sa-ti raspundem prompt!

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search